Jeg var litt redd for å begynne på en bok som var skrevet på nynorsk. Men jeg ble positivt overrasket. Gunhild Øyehaug er et nytt bekjentskap. Jeg leser gjerne flere bøker av henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes nynorsk er flott, og denne boka hadde en original fortellerstil, men den traff meg ikke helt likevel. Jeg synes bla. enkelte ting ble beskrevet litt for omstendelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra du ikke lot deg skremme av nynorsk. Jeg hadde blitt mange flotte leseopplevelser fattigere dersom jeg bare hadde lest bøker på bokmål, så fortsett å oppdag nynorske perler! Jeg synes faktisk synd på dem som lar målformen være til hinder for å kanskje oppdage en favorittbok.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva