Innfridde ikke helt i forhold til baksideteksten, som ga meg høye forventninger til boka!

Spennende bok, med uventet og annerledes løsning, men jeg klarer ikke helt å venne meg til engelsk krim. Blir litt fjernt fra norsk og skandinavisk, som jeg liker aller best. Vet ikke helt hva konkret det var som ikke fenget meg 100 %, men mulig det var språket, oversettelsen, plottet for usannsynlig, hovedpersonene, eller noe annet.

Helt grei krim, men klarer ikke å feste seg tilsvarende bøkene til de store krimforfatterne (Läckberg, Adler-Olsen, Brekke, Kepler ol).

Skal lese hennes debut nå, Blacklands, som kom året før, så får vi se hva jeg mener om den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Belinda Bauer forklarte på Krimfestivalen at hun i utgangspunktet ikke så på seg selv som noen krimforfatter. Selv etter at Blaclands var utgitt var hun ikke klar over at verden ville definere det som en krim, og først etter at hun hadde skrevet kontrakt med forlaget om en oppfølger, ble det klart for henne at den også måtte være i krimsjangeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth