Alt som står i denne boken strider mot det som blir sagt i tv-serien. Jeg foretrekker serien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det er nesten så jeg mistenker at boken ikke er skrevet av samme forfatter... Eller iallefall at den ikke tar høyde for at de som har sett serien skal lese boka. Leste den først og fremst for å få mer innsikt i tv-serien, men satt igjen med en følelse av at den var skrevet mest for å melke mer penger ut av Sex and the City-kua...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kunne ikke sagt det bedre selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tv-serien er jo tross alt delvis basert på en bok av samme forfatter (Sex and the City), så da er det kanskje ikke så rart? Vil tro forfatteren skriver ut fra hvordan hun har fantasert fram Carrie, og ikke hvordan Darren Star som står bak tv-serien har valgt å fremstille det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er så enig! Leste boken som Candace Bushnell skrev og som deretter ble brukt til å lage tv-serien. Så overhodet ingen likheter, og jeg følte at Carrie ble framstilt som en hva skal jeg kalle det... Bitch? Mulig at jeg blander bøker her nå altså, men husker at jeg gledet meg til å lese den opprinnelige boken om Sex and the city forrige sommer, og jeg ble utrolig skuffet.

I boken om Carries ungdom ble jeg på den annen side utrolig imponert, og jeg likte boken kjempegodt. Syntes den var godt skrevet, og jeg klarte å gjenkjenne Carrie veldig godt. Noen av dere andre sier det motsatte, men jeg er dessverre ikke enig. Dersom noen har lest " Sex and the City" av Candace Bushnell er dere muligens enige med meg.

Vil i alle fall anbefale folk til å lese både denne boken og de andre bøkene i serien :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, selvsagt, men ettersom jeg er fan av tv-serien, passet ikke boken for meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fair enough ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilEva