Spennende inngang til handling, det at en av hovedpersonene fra en serie til en forfatter i skrivetørke ramler ut av et feiltrykket opplag.

Trodde ikke at dette skulle være en bra bok, men jeg likte den godt. Spennende å følge forfatteren på hans vei tilbake til skrivegleden, på Papirpikens vei tilbake inn i romanserien, på de begges felles vei mot målene.

Annerledes roman, som fenget, og som ble spennende. Kanskje ikke av de mest intense, men allikevel en bok som var vanskelig å legge i fra seg, måtte bare lese litt til, måtte bare bla litt videre.

En annerledes og god bok som anbefales til litteraturelskere, som kanskje vil ha spenning, men ikke liker krim/thrillere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Likte godt "Etterpå" av samme forfatter og var spent på denne, synes ikke den helt kom opp mot "Etterpå", men synes også den var vanskelig å legge fra seg. Fornøyd med slutten...:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila