Jeg liker Game of Thrones veldig godt, men jeg blir rett og slett lei av å lese bøker jeg føler har liten fremdrift. Fortellerteknikken med å bytte synsvinkel i hvert kapittel er jeg ikke spesielt glad i, men jeg kan overse det hvis boken er spennende OG det er få personer å bytte mellom. Når Martin har ørti forskjellige karakterer som bytter på å ha synsvinkelen ble jeg så frustrert over å aldri få lest om mine favorittkarakterer, samtidig som jeg følte at handlingen beveget seg fremover med museskritt at jeg gav opp. Mulig jeg gir den en sjangse igjen senere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det begynte egentlig først å irrtere meg da jeg begynte på A Dance With Dragons. Det føltes som om historien på mange måter bare hadde kjørt seg totalt fast i gjørmen og ikke ville videre! Ikke fordi det ikke skjer noe, for det har det så absolutt, men mer fordi det aldri virker som noen kommer dit de i utgangspunktet hadde tenkt seg, eller at noe påbegynt prosjekt blir fullført. På mange måter er dette litt av genialiteten til bøkene, at karakterene nettopp har en påvirkning på historiens gang samtidig som de stryker med som fluer, men nå begynner jeg å bli litt lei! Etter å ha fullført A Dance With Dragons, savner jeg nesten Viserys og hans utålmodige masing. Kanskje han endelig hadde fått Dany hjem slik at (ihvertfall nesten) alle protagonistene kunne befunnet seg på samme kontinent!? Håper hun tar med seg Arya og Tyrion også når hun først er i gang så de begge kan komme hjem til sine respektive ruiner med stil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

skjønner hva du mener. Men jeg elsker netopp dette. Jeg føler ikke at han har skapt en magisk historie, bare magiske karakterer som skaper i sine helheter en historie. om du forstår hva jeg mener. Jeg kan ikke vente med å begynne med neste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg gir den en sjangse til nå, så får vi se om jeg liker den bedre nå. I det minste får jeg noe å gjøre frem til fødsel om 4 uker om jeg blir hekta på bøkene :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvordan gikk det, Siri? Jeg ble nysgjerrig, hehe...

Selv har jeg falt pladask for serien. Leste ferdig denne boka i natt, og går nå og erger meg over at nr. 3 ligger hjemme i Trondheim. Men det er jo forsåvidt greit å drøye leseopplevelsen og ha noe å glede seg til også... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg er også nyskjerrig Siri. :)

Driver på a feast for crows.. Spennanes!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor