Nå er det som å grave i gamle minner.. Men denne åpnet en kinesisk verden for meg. Siden leste jeg "The bonesetter's daughter" og ikke minst "The hundred secrets senses" som åpnet ennå mer. Og så venter jeg på flere bøker fra Amy Tan. Men jeg vil ha hennes diktning, hennes fortellinger. jeg begynte på hennesselvbiografiske betraktninger i "The opposite of fate", og det fenget ikke i det hele tatt. Merkelig nok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

"Beindoktorens datter" er en flott historie om en Kinesisk familie som etterhvert bosetter seg i USA. Tilfeldig blir familiens hemmeligheter avdekket på en god og fin måte. Livet og historien til de som levde i Kina på den tiden blir fortalt på en troverdig måte.

Likte boka, for forfatteren forteller en troverdig historie uten å dramatisere for mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker bøkene til Amy Tan. Hun har en fantastisk måte å binde fortid og nåtid sammen, og vise fram verdien av familie. Leste Lykke og Glede først, sikkert tre ganger før jeg begynte på de andre bøkene hennes. Men de griper meg alle sammen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa