Nå er det som å grave i gamle minner.. Men denne åpnet en kinesisk verden for meg. Siden leste jeg "The bonesetter's daughter" og ikke minst "The hundred secrets senses" som åpnet ennå mer. Og så venter jeg på flere bøker fra Amy Tan. Men jeg vil ha hennes diktning, hennes fortellinger. jeg begynte på hennesselvbiografiske betraktninger i "The opposite of fate", og det fenget ikke i det hele tatt. Merkelig nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig med deg! Jeg ble så fascinert og oppslukt av den verdenen denne boka viste meg, og leste hennes følgende romaner etterhvert som de kom med stor iver. "The opposite of Fate" var en liten nedtur, og dessverre forklarte den hvorfor det ikke kommer flere romaner fra ms Tan : (

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble litt nysgjerrig på hvorfor det ikke kommer flere Tan bøker og hva i denne selvbiografien som forklarer det. Kan du utdype for meg:)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Amy Tan fikk lime disease (husker aldri hva det heter på norsk...) etter flåttbitt, og derfor orker hun ikke lenger å skrive. I hvertfall står det det i biografien hennes..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia