God ide, her skal det bevises hvordan slagene til en sommerfuglvinge kan endre skjebner over hele verden. Og logikken er det ikke noe å si på. Men de superkorte kapitlene (ofte en halv side) hvor vi hele tiden bytter mellom et utall personer, gjør det slitsomt å lese. Selv om det er spennende å se om forfatteren klarer å dra det hele i land til slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg brukte ganske lang tid på å komme meg inn i hvem som var hvem og hvor de var (jeg er ikke alltid like flink til å lese overskriftene), men synes slutten ble spennende. Den ble kanskje litt for mye, og jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg vil lese neste bok i serien. Jeg synes personlig at forfatteren kunne klart seg med en bok, og nøstet opp trådene i den.

Men jeg er enig i at ideen er god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ellinoronilleKaroline in WonderBerit B LieSiljeLinn Charlotte EdstrømIngeborg GMartine (@martineleser)Tine SundalKirjalabyrinttiEileen BørresenErlendBertyTone SandvikVibekeJenny Dahl BakkenAtmanSigrid NygaardINA TORNESTovePirelliKristin SpalderHeidi Nicoline ErtnæsØystein LElin SkjerengAnniken LBjørn SturødErlend Rødal VikhagenMarit HåverstadRufsetufsaLibraritas vBeathe SolbergGodemineJulie StensethAnita NessmoiraIdaLilleviandrea skogtrø egganTone HHarald K