JA! Jeg vil lesr mer av Anders Lunde! Denne boken trollbandt meg fra 1. side. Mørk,og nesten litt uhyggelig!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Eg hadde nok litt for store forventningar til denne,eg. Konseptet fascinerte meg, eigentlig, med den sære gamle, einsame mannen som visste så mykje om naboane sine, og som gav dei avsløringar av dei sjølve i avskjedsgåve då han sjølv var borte.
Men, det vart for utruleg og urealistisk at han i så stor grad var inne i både " tankar, ord og gjerningar" hos dei han ville gi noko - på godt og vondt.

Deler av boka likte eg godt, både språkleg og innhaldsmessig...kanskje spesielt det som viste reaksjonane hos mottakarane av konvoluttane...medan eg nesten kjeda meg gjennom ein del av innhaldet. Kanskje eg var litt streng, men slutten gjorde at eg landa på terningkast 3

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Eller stemningsbok. Jeg ble i alle fall sugd inn i livene til de forskjellige personene i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mer spenningsbok enn krimbok !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, dette var et nytt og hyggelig bekjentskap:-) Helt ukjent forfatter for meg. Boka starter med at byorginalen Einar Abrahamsen dør, og en varebil kjører rundt i nabolaget og legger konvolutter i diverse postkasser. Brevene inneholder urovekkende nøyaktig informasjon om mottakeren og hemmligheter som ingen ønsker skal komme ut..hvordan vet gamle Einar alt dette... Denne boka kryper under huden på deg og du må bare lese videre for å se hva som skjer. Den er mørk og ganske "creepy", fasinerede lesing, fiffig slutt. Denne anbefales varmt og jeg vil også lese mer av denne forfatteren:-)Lånte denne boka som første låner på biblioteket ut i fra flott omtale her inne, ja vi elsker bokelskere:-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette skjer ikke ofte, men nå når jeg er ferdig med boka, har jeg umiddelbart lyst til å begynne på den på nytt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, denne boken var faktisk så bra at jeg ble irritert da jeg måtte avbryte for å lage middag! Drivende, original handling, flotte, troverdige karakterer og et godt og stilsikkert språk. Jeg må bare hive meg på her og anbefale den på det sterkeste! Likte kanskje aller mest kapitlene om Lars Kristian Omre. Synes forfatteren her klarer å beskrive den menneskelige psyke på en utmerket måte!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjekt at du likte den! Jeg ser også etter anbefalinger her inne, og kommer således over bøker jeg ellers kanskje ikke ville ha kommet på å kjøpe/låne! Dette er et fantastisk fora :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hmmm har satt den på ønskelisten så langt. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den var faktisk litt krypende ekkel! Det er ikke krim,som jeg trodde, men jeg følte at jeg spionerte på andre! Uff.. Du vil kanskje forstå når du leser den!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du pirrer min nysgjerrighet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl