Bra spenning, men den føles på en eller annen måte for kort! Har ikke lest noe av James Patterson, men boken er i ganske typisk Liza Marklund stil.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Jeg likte boka, men skulle ønske at slutten var lenger. Synes det blir feil å sammenlikne Annika Bengtzonbøkene til Marklund med denne - det er jo to forskjellige typer bøker. Alt til sin tid. Har ingen problemer med å anbefale Postcard Killers som påskelektyre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette gikk kjapt. Har tidligere lest at tempoet var veldig høyt i boken og det kan jeg skrive under på. Litt heseblesende, og som andre har skrevet før, litt overfladiske karakterer. Jeg liker godt Liza Marklund og hennes Annika Bengtzon. Hun ligner litt på Dessie, men en får ikke tid til å bli kjent med henne på samme måte før det hele er over.

Har heller ikke lest noe av Patterson tidligere. Fort og greit, men ikke spesielt spennende. Foretrekker krim/ spenning hvor morderen ikke blir avslørt før til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka ble jeg ikke imponert av. Jeg leste den ferdig og følte meg nesten snytt. Jeg fikk ingen sympati for karakterene og synes språket og historien var for tam og lite engasjerende. Jeg har aldri lest noe av noen av disse forfatterene tidligere, men tror ikke det kommer til å skje igjen med det første heller. Det er synd, for plotet er egentlig godt, men jeg synes bare det er gjennomført dårlig. Jeg har mer sansen for krim hvor man får et forhold til karakterene, som Jo Nesbøs Harry Hole.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ettersom jeg har lest, mener anmeldere at Liza Marklund heller bør skrive alene som hun har pleid å gjøre - med et mye bedre resultat enn denne boka.

Selv har jeg ikke lest boka ennå, men skal gjøre det etterhvert. Den ligger klar :).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest noe av Patterson, men han produserer jo en mengde bøker hvert år, så vet ikke helt hva slags kvalitet det er på de.. Men Liza Marklund liker jeg som regel, og denne boka er som om hun skulle skrevet den alene. Men i de bøkene jeg har lest av henne tidligere har det jo vært samme hovedperson, så enig med deg, liker også at man får et forhold til karakterene, gjerne over flere bøker. Men som sagt, følte den stoppet så plutselig, nesten så den er litt uferdig.. Så min konklusjon: spennende, men kunne vært gjort litt mer arbeid på den, føles ut som å spole gjennom en film =P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i det siste du sa .. de kunne arbeidet mer med boka ... særlig med språket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Patterson skriver godt og spennende, og med mer dybde, på egen hånd. Hvis du ikke har lest noe av ham før vil jeg anbefale "Jack & Jill", som på mange måter kan minne litt om "Postcard killers på noen punkter. Bare at den er mye, mye bedre. http://www.bokklubben.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=116923&rom=AK

Et par av hans mest kjente og beste som bør leses er "Along came a spider" og "Kiss the girls". Disse ble også filmatisert på 1990-tallet og filmene er også bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte boken godt, lett å lese, kanskje for lett? Skulle ønske den var dobbelt så lang, og kanskje litt mer spennende? Ventet liksom hele tiden på et klimaks, men det flatet seg heller litt ut. Allikevel, HURRA for Liza Marklund!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kult plott, men løven falt litt ned som en fell, synes jeg. Var det alt, liksom?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Spennende og bra egentlig, men så var det plutselig slutt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, enig, den kunne vært lenger, men syns alt i alt det var en veldig bra bok! Spenning fra begynnelse til slutt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det var det! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig lettlest - er i midten av boka nå. Men forløpig er jeg i motsetning til dere ikke så entusiastisk. Jeg synes språket er tamt og for enkelt. Karakterene er altfor overfladiske og man blir ikke så godt kjent med dem, synes jeg. Det positive er at den, i motsetning til mye annet Marklund har skrevet, ikke bruker sidevis på konflikter i privatlivet og annet lite spennende som ikke har noe med plottet å gjøre. Og jeg liker bøker med korte kapitler :)!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundHeidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81