Jeg kjøpte Kindle for 2 uker siden og er hekta. Genialt for meg som liker å lese engelskspråklig faglitteratur.

Bøkene er veldig billige og du har dem med et klikk. Liker også godt at man kan streke under interessante avsnitt og deretter få opp alle i en slags oppsummering.

Veldig greit å ha med på bussen, spesielt når du er på slutten av en bok og vurderer om du skal orke å drasse på to, sånn at du har lesestoff til hjemveien også!

For de som vil lese e-bøker fra Amazons Kindle store, så kan dere gjøre det også på datamaskin, iPad eller telefon. Jeg har nettopp blogget om det her: http://www.kollektivkunnskap.no/kindle-uten-lesebrett/

Men som andre påpeker er det nettopp den spesielle e-ink skjermen som gjør at leseopplevelsen skiller seg ut med Kindle framfor en vanlig dataskjerm. Kan til og med sitte ute i solveggen og lese helt fint uten gjenskinn. Så dette blir i kategorien "hvis jeg skulle tatt med meg 1 ting på en øde øy..."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Øde øy?? Hva gjør du når strømmen er brukt opp?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En Kindle skal visstnok vare en hel måned uten lading. Og lenger enn det overlever jeg ikke uansett! :D

Godt sagt! (4) Varsle Svar

haha

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RHilde H HelsethTone HKirsten LundTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn S