Lettlesen og lettgløymt samling av krimnoveller, av kjende norske forfattarar - men greitt nok som motvekt til tyngre lesestoff...Det som var mest interessant var den ulike språk- og skrivestilen hos dei ulike forfattarane. Og så var det interessant å møte Kolbjørn Hauge, med den pietistiske og israelsvennlige lensmannsbetjenten Petter Eliassen - han er heilt ny for meg......og med krim på nynorsk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hmm det må være noe for Påske. Hvis ikke folk allerede har vært å røska til seg det meste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka har stått i bokhylla i lange tider, men var ok no då eg er i gang med litt meir krevande stoff. Frå før kjende eg berre til Varg Veum av Staalesen og Cato Isaksen av Lindell. Trur dei norske krimforfattarane har vorte vekkprioriterte til fordel for svenske, engelske...med unntak av Jo Nesbø,då..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Visste ikke at boken eksisterte. Skal på biblioteket i dag så da får jeg lete litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa