Fint om en kan prøve å legge trådene under de emnene der de er tenkt. Ikke for å være vanskelig, men temaet "Om bokelskere.no" blir fort uoversiktelig når det havner temaer "Om bøker" og "Om litt av hvert" under her.

Denne posten skal være for spørsmål og tema som dreier seg om selve forumet, her skal vi kunne lete oss frem til tidligere tråder som angår forumet og bruken av dette. Og her kan vi lage nye tråder som dreier seg "Om bokelskere.no".

Forumet er delt opp i 3 ulike emner, for å gjøre det enklere for brukerne å finne frem.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Og da følger jeg opp med et spørsmål jeg har stilt før: finnes det noe måte å flytte en hel tråd - som udiskutabelt er havnet på feil plass - til sitt rette "hjem"? Kanskje Andrè er den eneste som kan svare på det..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har sendt en PM til Andrè så får vi se hva han kommer opp med :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti