Eg gledar meg stort over måten forfattaren fortel fleire historiar som til slutt vert ein. Fantastisk!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Gleder meg til å lese denne. Har lest alle de andre. Hun klarer å dra deg med i fortellingen. Men jeg ville ikke lest dem rett etter hverandre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg syns i grunn det vart litt for mange historier her. Boka var grei nok, men det blei for mange bi-historier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg! Jeg synes det blir for mange personer. Greit nok at hovedhistorien må ha mange personer, men det er jo så mange personer rundt "etterforskerparet" også. Det er ekser, søsken og kollegaer. Og når hun t.o.m setter navn på fire stykker som jobber ved en bensinsstasjon (og deres innbyrdes slektskap)der Erica spør etter veien ut til Liza/Ove, DA tenker jeg at her går grensen for mange navn man skal forholde seg til. Jeg synes plottet var bra og jeg ble drevet videre av nysgjerrigheten, men jeg blir trøtt av politimennene som framstilles som Kling og Klong i Pippihistoriene. Det får da være måte på hvor lenge politisjefen kan få lov til å beholde jobben, så udugelig og iq-løs han er! Jeg ble også trøtt av svigermorens mas om hvor mye bedre alt var før i tiden. Det trenger ikke understrekes hver gang hun nevnes. Så konklusjon: plottet var bra, men kunne godt ha vært strammet inn mer på "privatfronten". OG dette er en serie man MÅ ha lest i rekkefølge, ellers er man helt lost.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja her var det mange personer å forholde seg til, litt i overkant og helt enig, her må man ha lest foregående bøker for å henge med og for mye privatliv i forhold til historien. Synes boka var relativt spennende og godt driv, likte ikke helt slutten på boka, vil ikke si for mye om det for de som ikke har lest boka. Lesverdig var boka helt klart....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du får sagt det så godt her, Elisabeth!
Jeg er ikke helt ferdig med boka, men jeg er så enig med deg! Også det med rekkefølgen de leses, selv om det tværes i søkk og kav på det som har skjedd tidligere.
Etter å ha lest Snøstorm og mandelduft hadde jeg sagt farvell til Läckberg - trodde jeg. (Litt av et makkverk, den boka...)
Men så ble jeg frista... Ja, ja.. Tidtrøyte, kunne vært benytta MYYYE bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan Haugen