Både min mor og min far har lest hele serien for lenge siden, og nå når siste bok kom ut i 2011 sa begge at jeg bare måtte lesen den. Hadde høye forhåpninger og synes at det er en utrolig interessant og spennende bok! Jeg liker at dette er et "nytt" tema jeg ikke hadde lest om før, noe annerledes. Auel skriver veldig godt og er flink til å få frem forskjellen på hulebjørnens klan og samfunnet vårt idag. Men selv om dette er en bok bassert på vitenskap og forskning vil jeg si at boken handler om kjærlighet, familiefohold og om det å være annerldedes. Gleder meg til å lese neste bok :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

De to neste er de beste - les og nyt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akuratt kjøpt bok nummer 2, og gleder meg kjempemasse til å lese den! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heller litt malurt i begeret her... Den første boka var kjempebra, synes jeg. Kom for tredve år siden, leste den da. Nr 2 var også fin, nr 3 grei nok, nr 4 - da begynte jeg å slite litt. Nr 5 kom jeg ikke gjennom, og den siste har jeg ikke prøvd på en gang... Dessverre synkende kvalitet. Hun hadde planlagt åtte bøker, og de første kom fort, men så ble hun nok rammet av skrivesperre eller noe sånt. MEN de første bøkene er veldig fine, så les og lev dere inn i det! Spennende tema :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun ble ikke rammet av skrivesperre, men av nye arkeologiske funn... Hun var selv til stede på mange plasser og ble så rammet av sykdom. Derav den femten år lange pausen mellom bok fire og fem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å ja :) Ja, det skjer stadig nye funn! Menneskets historie er veldig spennende synes jeg, har lest mange artikler i National Geographic. Akkurat nå er jeg inne i siste del av Bill Brysons "A short history of nearly everything", der han tar for seg nettopp dette. Kan også anbefale den glimrende boka "Evas sju døtre" for dem som interesserer seg for temaet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest denne serien, men kjenner mange som har det. Er den å anbefale? Kan det sammenlignes med noe? er det fantasty, "husmorsporno"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble selv ferdig med denne boken for en uke siden. En av de beste bøker jeg har lest !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Elin LuråssvarteperAnjaTorill Elisabeth RevheimÅsmund ÅdnøyDun AenghusJulie StensethGVGuro BMargrethe  HaugenGroLilleviLama Diehl-DahlkriraRita KathrineBjørn SturødLillian WhitingLeseaaseSiljeAnniken LChristenDaffy EnglundBjørg L.RoarMarit HåverstadLindaBBjørg Marit TinholtMonica CarlsenritaolineLiv-Torill AustgulenLisbeth Kingsrud KvistenEli Hagelundtove NessMarteJan Erik  OlsenJenny Dahl BakkenStine_JLene Andresenkjell kAstrid Terese Bjorland Skjeggerud