Denne boka har jeg lest mange ganger og kommer nok også til å lese den mange ganger. Den er veldig troverdig, ekte og lettlest. En spennende, fin, lun og tirrende ungdomsbok! En sånn bok man håper aldri skal slutte....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, jeg er helt enig i det du sier! Har lest denne boken 2-3 ganger, og jeg elsker bøkene til Katarina Von Bredow. Hun har en egen evne til å skrive magisk, romantisk og unikt. Det er slike som henne jeg kaller ekte forfattere : ) !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest "Søskenkjærlighet", "Bare ikke deg" og "Ekspert på å rødme". Har veldig lyst til å lese de andre bøkene hennes også! Hvilken er din favoritt blant bøkene hennes? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har også lest " Det er mitt liv" ( Usikker på om det er det den heter) og "Sinnsykt forelsket". De er også ganske gode. "Sinnsykt forelsket" var den første boken jeg leste, men jeg er nokså sikker på at de andre er en del bedre. " Det er mitt liv" var en god bok den også som gir et godt bilde på en ung jente som blir gravid. Som alltid hadde begge disse bøkene et fabelaktig språk!

Likevel er jeg bomebsikker på at " Søskenkjærlighet" er den beste boken hennes. Lenge siden jeg har grått så mye av en bok, men samtidig hatt et smil. Trodde ikke jeg kom til å like boken, men der tok jeg feil. Har flere venniner som har lest den, og alle har den samme meningen :) Har vurdert å lese en bok som har samme tema, "Forbidden love", for å sjekke om Katarina Von Bredow er så god som jeg tror hun er :)

Hva med deg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne Sjønnesen