Tom Egeland skriver bare bedre og bedre. Det eneste som hindrer en sekser fra meg, er at det blir litt forutsigbart straks man skjønner tegningen. Likte likevel denne veldig godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Åååh, jeg har ikke greid å komme lenger enn ett kapittel før jeg gav opp, ikke fordi den var dårlig, men var vist på ett ukonsentrert sted da jeg fikk den. Anbefales den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt. Nå pløyde jeg gjennom denne som lydbok og synes den var veldig godt skrevet. Det er mange navn og relasjoner å holde rede på, og den hopper litt fram og tilbake både i stil og innhold, men jeg likte det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en spennende historie? ikke langdrygt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes ikke det, men alt er relativt her i verden...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal gi den ett forsøk etterhvert :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva