Nokon spesiell rekkefølge ein bør lese bøkene til Camilla Lackberg i? Eller er dei uavhengige av kvarandre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Du bør lese dem i den rekkefølgene de er skrevet i, da Läckberg følger personene tett som Tone skriver under her.

Rekkefølgen på bøkene er; Isprinsessen, Predikanten, Steinhuggeren, Ulykkesfuglen, Tyskerungen, Havfruen, Fyrvokteren, Englemakersken

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Då veit eg kva eg har å gjera på i påsken! ;) takk for hjelpa!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blir nesten sjalu på deg når du har alt ulest fremfor deg :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er lenge sidan eg har lese Läckberg, så eg hugsar ikkje namna på personane i bøkene. I alle fall følgjer Läckberg desse personane tett, det er difor ein føremon å lese dei i rett rekkefølgje. Elles kan det skje at dei som har gått i frå kvarandre i første boka ein les, plutseleg er nygifte i den neste. Eg lurer òg på om den første boka som kom ut på norsk, eigentleg var nummer to, og visa versa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, er vel Isprinsessen som er den første, men den kom ut senere i Norge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den kom ut som nr. 3 i Norge. Veldig merkelig, og utrolig dårlig jobb av forlaget, da serien helt klart bør leses i kronoligisk rekkefølge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, skjønner ikke hvorfor :-P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hver bok har en egen historie, men det er jo en rød tråd igjennom dem. Hovedpersonene er de samme, og bøkerne blir jo bedre om du følger deres historie og utvikling, og du kan bli "spoilet" om det om du leser de "hulter til bulter" jeg gjorde det, og ville nok lest de i rett rekkefølge nå om jeg var ny :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandHarald KEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmor