Ja, for det å være innsatt må da vel være straff nok?

Synes det er uheldig om systemet gjør det mulig å utnytte en av samfunnets mest utsatte grupper, uansett hvordan. Husker en tv-repotasje hvor en norsk fange fortvilte fordi han ikke hadde råd til å handle hygieneprodukter, dagligvarer o.l. i fengselets butikk som han var tvunget til å bruke. Han hadde omtrent 120,- å leve for i uka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hvordan det står til i norske fengsler, må jeg nok si at jeg vet lite/ingenting om. Trodde de fikk hygieneprodukter gratis. Her er det mye vi ikke vet. Kanskje er der mye som ikke tåler dagens lys heller! I boken står det også at de må bestille produkter og selv betale varen. En liste som er blitt tynnere for hvert år. Det at de ikke lengre har vindu synes jeg er det verste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AnneMilleHedvigIngeborg GBerit B LieIngunnJAnniken RøilGVLailaAnniken LAnne-Stine Ruud HusevågInger-LiseToveAgurSiv ÅrdalAnjaClarityHeleneEivind  VaksvikMargrete Dyvik CardonaOle Jacob OddenesTor BergHanne Kvernmo RyeElin LuråsTralteBenedicteHildeE .Synnøve H HoelHilde SkrettingPirelliThea EmiliegretemorsiljehusmorHeidi Lcamillaingar hMarianne MHeleneIdaHelge-Mikal HartvedtAud- Helen