Som du vil, hr. Johansen. Poenget mitt var at du brukte uttrykk som "rødhuder" og "den gule rase" som eksempler på stuerene betegnelser, og at "neger" dermed også burde være greit. Dette henger ikke på greip. Men jeg ser at du som vanlig ikke er interessert i debatt, og langer heller ut med usakligheter straks du føler deg på defensiven.

Enda en Hamsun-diskusjon kan vi eventuelt ta et annet sted.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, hvorfor bruker du bilde av Knut Hamsun i din profil her inne? Er du sikker på at det er tillatt å operere med en annens bilde?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

...og er du sikker på at du har rettigheter til å bruke bilde av en Polkagriser-pose på din profil "Video Jensen"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Barn, barn - nå får det være nok usaklig diskusjon. Ta hensyn til andre bokelskere og send hverandre en epost i stedet. Eller ta en øl og bli venner igjen.

Tusen takk.

Godt sagt! (5) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa