Herlig å lese bøker som gjør at alle oppgaver som KAN utsettes, utsettes. Denne er en av de bøkene det er skikkelig vanskelig å legge fra seg. Herlig slutt. De som tror det er usannsynlig skal vite at det er fullt mulig, og har blitt gjort i virkeligheten. Jussi skriver som vanlig godt. Fengende, spennende, mange vri i historien underveis og det elskelige persongalleriet er like fantastisk som de pleier. Chills, sinne, glede og tårer har alle sin plass hos leseren av bøkene til Jussi Adler-Olsen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig, det er herlig å lese bøkene til Jussi Adler-Olsen. Skrivestilen hans passer meg perfekt!
Hjernen min har det med å tumle med alt som skjer i disse bøkene så ofte og så mye, at jeg til og med drømmer om bokens personer og alt det som de holder på med om nettene. Så når jeg våkner til en ny dag, har jeg vært i full gang med å delta i alle oppgavene som skal til for å løse alle sakene som Carl, Assad og Rose driver med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R