Snart ferdig med denne boken, og jeg gruer meg! Dette er den type bok som du ikke klarer og legge fra deg, men allikevel vil skal vare så lenge som mulig. Historien er gripende og treffer deg midt i hjertet! Jeg har fått meg en ny yndlingsbok! ANBEFALES!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hvis du likte denne, så bør du lese Missisippi av Hillary Jordan,den kan jeg love deg du kommer til å like:.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Måtte jo selvsagt lese den også : ) Den var utrolig god!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes den ble noe overdramatisk...og jeg fulgte litt dårlig med da jeg leste begynnelsen, og fikk problemer med forholdet mellom personene. Den var jo fengende og holdt på interessen, men samtidig manglet det liksom noe - - - en slags forklaring, en større mening, jeg vet ikke helt. Den var underholdende mens jeg leste den, men litt irriterende også.

Skjønt det mest irriterende er kanskje tittelen, som spiller på "Tilbake til Riverton" - boka heter i original "Kjøkkenhuset", hvorfor kunne den ikke få hete det?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne ble ikke noen favoritt for meg. Spennende nok innimellom, kanskje, men jeg syntes språket var lite levende, og syntes særlig hovedpersonen ble flat og lite troverdig. Det var en del ting som ikke falt på plass for meg i historien også. Jeg hadde følelsen av at jeg like gjerne kunne ha lest en standard serieroman fra kiosken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa