Jeg trodde først at boken skulle handle om sex og være litt porno, men jeg tok feil. Først og fremst handler den om vanskelige følelser og et vanskelig forhold til egen kropp og gutter. Også viktigheten i vennskap er mye omtalt i boken. Ikke minst er de aller fleste fortellingene humoristiske. Jeg grudde meg litt til å lese det mange bokanmeldere sa var "pikant" men først og fremst så bare kjente jeg meg selv igjen i så MYE fra puberteten. Lo så høyt noen ganger at jeg måtte legge fra meg boken fordi jeg sikkert vekket naboene:) Nå har jeg lest den to ganger og gleder meg til å lese den en gang til.

  • KK
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne boken er jeg veldig glad i! Kjempe fint bok. Men må slenge med noe morsomt her. Da jeg kjøpte boken, så kikket bokhandleren lenge på meg og sa "ja, skal du kose deg i helga du eller?" Da ble jeg .. rød.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline