Dette er virkelig en bok som gjorde stort inntrykk på meg. Bare etter det første kapittelet var jeg helt lost. Jeg hadde døra lukket, og klarte knapt å ha kontakt med omverdenen. Hvert eneste kapittel slutter med noe intenst så du bare må lese videre! Slik er hvert kapittel, så jeg fant meg selv lese den midt på natta. Jeg leste boka ut på mindre enn et døgn på norsk, men da jeg leste den på engelsk tok det litt lenger tid. Den gir deg mange tanker, og hvis du er stressa eller trenger en pause fra den virkelige verden, er denne den perfekte bok. Du kobler fullstendig ut, og lever gjennom Katniss øyne. Du blir knyttet til henne på en spesiell måte. Suzanne Collins har gjort en fantastisk jobb. Denne boka er bare helt utrolig! Den har så mange bra elemter, og fanger opp leseren. Den er ikke kjedelig et sekund! Anbefales på det høyeste. Selv om jeg har lest den to ganger, er jeg ikke i tvil om at jeg skal lese den igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ganske enig. Leste boka ut på et døgn selv (engelsk) Gleder meg til å fosette, for jeg lurer virkelig på hvordan den skal bli videre :D samtidig minnet meg den litt om den japanske filmen battle royale (utolig spennende film)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonHilde Merete Gjessing