Nja, denne var dessverre ikke like bra som Vann til elefantene. Startet bra men hadde en lang kjedelig periode i mitten/slutten av boka. Hadde vel for store forventninger etter den förste boken.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg synes hele boka var kjedelig , men som du sier verst i midten og slutten.Hadde jeg vært en ape-tilhenger hadde det nok vært annerledes. Men nå er jeg ikke det...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det hjelper ikke å være ape-tilhenger heller, hvertfall ikke om man har sett ett par dokumentarer om aper. Jeg hadde store forventninger til denne boka, men det ble for tynt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hadde nok for store forhåpninger selv. Boka får en svak 4, men ikke no mer. Lettlest, til tider spennende. Tok lang tid før det skjedde noe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er enig med deg, men jeg hadde større problemer med det jeg oppfattet som moralske undertoner, som var helt feil etter mine egne meninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin