Nja, denne var dessverre ikke like bra som Vann til elefantene. Startet bra men hadde en lang kjedelig periode i mitten/slutten av boka. Hadde vel for store forventninger etter den förste boken.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg synes hele boka var kjedelig , men som du sier verst i midten og slutten.Hadde jeg vært en ape-tilhenger hadde det nok vært annerledes. Men nå er jeg ikke det...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det hjelper ikke å være ape-tilhenger heller, hvertfall ikke om man har sett ett par dokumentarer om aper. Jeg hadde store forventninger til denne boka, men det ble for tynt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hadde nok for store forhåpninger selv. Boka får en svak 4, men ikke no mer. Lettlest, til tider spennende. Tok lang tid før det skjedde noe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er enig med deg, men jeg hadde større problemer med det jeg oppfattet som moralske undertoner, som var helt feil etter mine egne meninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hanne Kvernmo RyeLeseberta_23TralteAnjaHarald KPär J ThorssonErikmgeMarianneKnut HauglandBoktimmyIngunn ØvrebøJohnny OlsenJulie StensethThomas KlakeggHeidi BGVTorgeir MyklebustRisRosOgKlagingMartinenlillianerKnut T.  ReinåsHedvigBjørn SturødConniemoiraHilde StorkjørrenBjørn Erik Strand-Hanssenkjell kBerit RBrit HonningsvågGjermund  HaugeFrode Øglænd  MalminFlettietteTine SundalBirgitte Veland LarsenmajaSiv ÅrdalHegeKarin  Jensen