Ok, men tåler den vann? Sånn feks om jeg skulle være uheldig å søle litt kaffe. Eller om jeg skal lese på stranda. Tenker da på sand og sånn også. Jeg er ei skikkelig kløne. Og er den grei å lese på ute i sterkt lys. Dette ble mange spørsmål. Men inponerende batteri tid :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den tåler omtrent det samme som en vanlig mobil vil gjøre tipper jeg. Selv om den nok er noe mer robust så ville jeg behandlet den på samme måte. Den er ypperlig å lese ute på i sterkt lys.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, jeg er ei stor kløne, så kommer ikke til å kjøpe lesebrett enda. Ellers er det inponerende at de har lang batteritid, og er gode å lese på i sterkt lys :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Bjørg Marit TinholtKarin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetil