En bok alle katte"eiere" kan kjenne seg igjen i:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg rett og slett elsker de små tegnefilmene på youtube fra han. Har ikke lest boka, visste ikke engang at den fantes. Men ååå som jeg kjenner igjen de tre pelsballene mine i tegnefilmene. Ler så tårene triller her når jeg ser dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig, han tar det å ha katt så til de grader på kornet:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min favoritt er Cat man do - ubetalelig. Enn din?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjenner meg veldig godt igjen i denne, selvom jeg aldri har fått et " blått øye".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min er nok Tv dinner. Den er så veldig velkjent fra han ene pusen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Føste gang jeg så denne, var den i engelsk utgave. Jeg sa jeg ville vente på den norske utgaven :-)) Men han er nu uansett best på lyd, har du sjekka ut youtube-kanalen hans?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, youtubekanalen hans ligger blant favorittene mine, veldig mye bra der. Som når det kommer en ny katt i huset, til samtalen med piggsvinet og det å få eieren opp av senga:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HåverstadJostein RøysetLisa ChaturBjørg Marit TinholtSynnøve H HoelHeleneHeidi Nicoline ErtnæsGeir SundetAndreas Geocacher HesselbergLilleviLindaBDaffy EnglundRune U. FurbergTonjeRosa99CarolineGlitterMyyTove Obrestad WøienMarianneMonica  SkybakmoenSiljeQuijoteGrete Lill HøgsetLibrosaurus vulgarisSigmundMari DullerudMistenksomhetAkima MontgomeryIngeborg GTor Arne DahlmoiraNorahSusan StensrudTralteSiri PettersenOlav TakloEllen E. Martolingar hHedvigTeletufs