Hei Jorun. Beklager det seine svaret. batteriet på en kindle varierer fra tre uker til to måneder. Min versjon har batterikapasitet en måned. Ikke verst det heller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ok, men tåler den vann? Sånn feks om jeg skulle være uheldig å søle litt kaffe. Eller om jeg skal lese på stranda. Tenker da på sand og sånn også. Jeg er ei skikkelig kløne. Og er den grei å lese på ute i sterkt lys. Dette ble mange spørsmål. Men inponerende batteri tid :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den tåler omtrent det samme som en vanlig mobil vil gjøre tipper jeg. Selv om den nok er noe mer robust så ville jeg behandlet den på samme måte. Den er ypperlig å lese ute på i sterkt lys.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, jeg er ei stor kløne, så kommer ikke til å kjøpe lesebrett enda. Ellers er det inponerende at de har lang batteritid, og er gode å lese på i sterkt lys :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

somniferumAnn ChristinNinaKarin BergLillevisveinHarald KReidun Anette AugustinDenStoreFornuftigeLailaThomas Røst StenerudHeidi Nicoline ErtnæsRisRosOgKlagingAvaPerSpelemannBård StøreHallgrim BarlaupRandiPiippokattaAkima MontgomerygretemorSol SkipnesTone Maria JonassenEileen BørresenOleSynnøve H HoelBenedikteMonica CarlsenMonaBLHilde Merete GjessingMarianne Mella76MaikenalpakkaTurid KjendlieBente L.Wenche VargasMorten MüllerIngunn Øvrebøleser42