Dette er historien om fire søstre som alle er oppkalt etter Hollywood stjerner. Deres mor dør da søstrene er meget unge, så det blir opp til husholdersken Fermina å holde familien samlet. Fermina har vært en del av familien Gabaldón siden søstrenes mormor levde. Fermina dør også ganske tidlig i livene deres. Gjennom boken får vi følge de fire søstrenes liv i 20år og deres søken etter sannheten om Fermina. Etter hvert kapittel får vi se rapporter om Ferminas historie, denne blir delt med leseren men innholdet er ukjent for personene i historien. På slutten av boken får søstrene kjennskap til innholdet i rapportene og de får tilslutt vite sannheten om Fermina og hennes tilhørighet med familien Gabaldón.

Jeg var utrolig spent om boken ville ta seg opp når jeg hadde 100 sider igjen som jeg skrev i forrige innlegg her, men dessverre ble det ikke slik. Boken går i en sakte gående takt, selv om den går over flere år. Jeg synes ikke karakterene i boken er spennende nok til å bygge en hel historie rundt. Det eneste interessante i boken er historien til Fermina men den kommer kun som en kort sekundær historie i boken og derfor blir boken også skuffende. Denne boken vil jeg ikke anbefale.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KtuhamreRavnKaramasov11Lene AndresenHanne Kvernmo RyecerpinHegeDolly DuckKorianderIris LinneaSolErlend Haugen  VikhagenSpurvelurvAnjaLilleviYvonne SandbergHildaBertyAnneWangChristinaIdaRufsetufsaMarianne KesselKjetil AudsenPer HellemRandi BorgenKatrinGalpakkaJane Foss HaugenØyvind BjørnerudAndreas KristiansenTralteIngunn SVannflaskeJulie StensethiJosefineTone SundlandRandi Annie FramnesSimen "Boktimmy" Ingemundsen