Til og med en odelsgutt og tidligere medlem i fylkeslandbruksstyret fant nye og interessante fakta og perspektiver her (pluss noen kjente selvsagt). En bedre gjennomgang av norsk landbrukspolitikk på en enkel og forståelig form for både mannen i gata og på traktoren må du lete lenge etter. heldigvis trenger du ikke å lete - du klarer deg fint med "Kjøtthuer".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg visste ikke at jeg var interessert i landbrukspolitikk engang, før jeg fant denne boka. Men så begynte jeg å lese, og den var en pageturner! Har slukt hele boka på to ettermiddager, og nå er jeg både oppbrakt, frustrert, engasjert og vil bli diktator for å forandre all matproduksjon.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fått tak i den i butikkene ennå?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det samme må jeg si. Jeg har begge beina plantet trygt og godt i småbrukskulturen, og som ungdomspolitiker er det litt og hvert å ta med seg her. Jeg gleder meg til å lese ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NinaBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaHarald KTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeRufsetufsaCarine OlsrødMarianneN