En for meg ukjent dansk krimforfatter som jeg ble så der begeistret for. Boka er nesten som en lærebok i biologi,her er det, enten meget god research eller mye kunnskap. Plottet er spennende, med gode beskrivelser av involverte personer. Livene deres blir gradvis avdekket og vi forstår mer og mer deres sinne. Spennende bok, men jeg syntes slutten var sær og oppkontruert. Det kunne vært en mye bedre løsning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg er omtrent en fjerdedel inne i denne nå, og irriterer meg stadig mer over Anna Bella! Som hovedperson framstår hun som temmelig uspiselig. Hun furter, kjefter og skjeller ut folk i ett. Og blir bare enda mer furten når det blir påpekt at hun tross alt ikke har større utfordringer i livet enn henting i barnehagen og en hovedoppgave som skal leveres. Det plager meg også at enkelte karakterer kommer tilbake til henne gang på gang, som trofaste hunder, bare for å få huden full på ny når en bagatell sender Anna Bella ut i nok et raserianfall. Datteren hennes virker til tider langt mer voksen enn Anna Bella selv :)

Researchen og det faglige aspektet er derimot imponerende! Jeg har fint like kunnskap innen biologi og paleontologi, men forfatteren evner å gjøre det interessant og jeg føler at jeg forstår det som blir lagt fram. Og det er absolutt troverdig nok i sammenhengen for en legmann.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte denne kjempegodt!! Anderledes historie. Godt språk. En avslutning av kapitlene som drar deg videre. Vil lese mer av henne!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har dere lest "Den svakeste dør" av Kåre Skuland. Hvem er best av "Dinosaurens fjær" og "Den svakeste dør"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei? Da må jeg prøve den:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De ligner på hverandre. Fortell hvem som er best når du har lest den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fortell

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteEllen E. MartolBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth Svee