En bok jeg virkelig hater - blir dog også veldig berørt (forbannet) av den! Den er godt skrevet, grusom og vond å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Her har vi plutselig fire tråder om en og samme bok - åpnet på samme dag. Kanskje finnes det flere... Greit nok, men kunne vi ikke ha diskutert "American psycho" i én tråd? Hadde det blitt mer - eller mindre - interessant da ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jo, det har du så absolutt rett i...jeg reagerer ofte på at det finnes så forvirrende mange tråder om samme bok. Jeg gikk inn i fire ulike tråder på denne nå fordi de eksisterte fra før. Men jeg prøver å være "flink" når jeg skal si noe om en bok og se om det allerede eksisterer noen tråd på den...tenker noen ganger at det hadde vært fint om det lå en slags sperre i dette. Det er utrolig mange bøker her som har altfor mange tråder.(Hmm..dette ble et sidesprang, jeg forstår godr din irritasjon...)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kan bare si meg enig. Det er mange år siden jeg leste boka, men husker godt hvor sint og opprørt jeg ble av den. Fantastisk godt skrevet i all sin grusomhet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et lite mesterverk av en bok, hvor historien kommer frem i detaljene. Skikkelig rå. Hvor mange Patrick Bateman finnes i Norge?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nettopp lånt DVD'n jeg nå...så får jeg repetert den, skrekk og gru. Jeg leste den med det samme den kom ut, og skjønte man måtte se litt dypere og "bakenfor" i denne for at den skulle bli god....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker den boka. Den er skikkelig rå og grotesk. Og slike bøker liker jeg og Christian Bale er fenomenal i rollen som Patrick Bateman. Men må si at boka er bedre enn filmen. Har også sett The Rules of Attracktion (som er oppfølgeren). Den er litt fiffig. Lenge siden jeg har sett den nå og fikk plutselig lyst til å se den igjen. Boka er opprørende, og derfor liker jeg den godt. Elsker bøker som provoserer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det skal være sikkert at denne provoserer, både da den kom ut og i dag, 20 år senere. Jeg har blogget litt på filmen, men det gjelder stort sett innholdet i romanen også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i alt du sier! En motbydelig, skrekkelig grotesk bok, som jeg nesten måtte forsvare for megselv at jeg leste. Men, fasinerende hvor godt den er skrevet, hva språket får en til å føle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S