Flott og mystisk heltinne som ikke ligner alle andre, tja helt,spennende handling, og jeg får lyst til å reise til Praha. Mye å like her. Dessverre en del språklig tull, vet ikke om det er forfatter eller oversetter?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har akkurat fått denne i hus. Gleder meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i det med språklig tull, det trekker ned. Og litt slitsomt med den voldsomme seksuelle spenningen og ikke minst det at alle er så UTROLIG vakre! Men historien er original, en vet aldri hva som er neste vending, og jeg likte at personene på ingen måte er endimensjonale. Nydelig skildring av Praha og der har jeg ikke vært! Skal vi ta en tur? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har vært i Praha i mellomtiden, eventyrby, Taylor har IKKE overdrevet :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan skryte på meg at der har jeg vært to ganger:) Meget vakker by, spesielt på kveldstid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Astrid MarteDiddiAnjaIdaHilde VrangsagenEirin EftevandTone SundlandMalinLibraritas vJulie StensethSolErikSynnøve H HoelErlend Haugen  VikhagenHilde H  HelsethbrekLilleviWenche Vargasrubbelandreas h. o.RufsetufsaÅsmund ÅdnøyFioledgeofawordBjørn SturødMarit HåverstadRita KathrineAud Kristine JohnsenAnneWangKaramasov11Frode TangenKay NilsenMaikenKarin  JensenNeda AlaeiBjørn BakkenSteinar JøsokTorill Elisabeth RevheimPirelliSimen "Boktimmy" Ingemundsen