En underlig forfatter, denne Murakami! Mesteparten av boka er ren hverdagsrealisme, fortalt på en ganske så fascinerende måte. Men plutselig er handlingen over i det overnaturlige, i det uforklarlige. (bl.a. Mius oopplevelse i pariserhjulet, den siste telefonen fra Sumire). Ikke nok med det, da jeg mot slutten av boka kommer til hendelsen i varehuset, forventer jeg at nå vil det komme en nærmere forklaring på det underlige som har skjedd. Men nei! For hva i alle dager har episoden med butikknasking å gjøre med historien om Sumire og Miu? For meg virket det som en total avsporing fra den ellers så sammenhengende handlingen.
Jeg "leste" boka som lydbok. En stor opplevelse! Jeg satt som fjetret mesteparten av tiden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg syns boka var bra skrevet, og til tider intr. Men ellers en kjedelig bok. Den falt ikke helt i smak hos meg desverre..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gleder meg til denne! Er allerede bestilt

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonHilde Merete Gjessing