Imponerende debut! Godt skrevet og spennende lesing fra begynnelse til slutt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

En debut av journalisten Ninni Schulman. Schulman var nyhetsjournalist for Expressen i 2001, der hun dekket rekksaken mot en mann som ble dømt for grov hallikvirksomhet. Etter denne rettsaken begynte hun på boka "Jenta med snø i håret", som kom ut i Norge i 2010.

Boka handler om journalisten Magdalena som nyskilt og med sønnen sin flytter til hjembygda Hagfors. Boka gir oss innblikk i hvordan det er å komme tilbake til ei lita bygd, etter flere år i storbyen, - en rolig og fredelig by der lite skjer og de fleste lengter "ut" og unnskylder hvorfor de likevel er blitt værende.

Bokas tema er trafikking og utnyttelse av unge, utenlandske jenter. Bokas første forbrytelse er imidlertid forsvinningen til 16 år gamle Hedda, - som igjen fører oss til ulike hemmeligheter hos flere av bygdas menn. Her har vi politibetjenter som kommer i lojalitetskonflikt i forhold til sin egen familie; hva gjør man når man har mistanke om at noen i egen familie er involvert i ulovligheter? Magdalena blir som nyansatt redaktør i lokalavisa en viktig brikke i etterforskningen.

Enig med dere andre; en imponerende debut. Dette er en bok du ikke legger fra deg før siste side er lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende, spennende, spennende. Hele vegen. Nok en ny, god krimbok fra Sverige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo Larsen