Jeg likte den første boka utrolig godt, den andre var også kjempe bra, men den tredje levde liksom ikke helt opp til de to andre.. Men hvis du ikke leser den siste kommer du vel til å bli sittende å lure på hva som skjer til slutt? De er jo ikke de tykkeste bøkene som finnes, så det er verdt å invistere litt tid på:) Jeg bare skumleste en del avsnitt i den tredje boka, så jeg gikk glipp av en del action men fikk med meg de viktige hendelsene;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Ja, men det er jo på en måte det som er problemet, slutten på toern gjorde liksom at jeg.... ikke bryr meg om hvordan det ender! men nå har jeg sett filmen, og fått opp gnisten igjen ,så det kan nok hende jeg avslutter triologien allikevel... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var jo bra, pleier å være sånn at man blir inspirert:) Jeg skal se filmen til helgen tror jeg, gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har kun sett filmen, og vil helt klart lese boka også!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var bra, du blir sikkert ikke skuffa:) Har ikke sett filmen selv enda, men bøkene er jo som regel mye bedre. Også slipper du å vente til de neste filmene kommer for å finne ut hva som skjer:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

ja, jeg syns den var absolutt verdt en titt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg så filmen i helgen. Den va kjempe bra og eg va skeptisk for eg leste alle tre bøkene i påsken og tenkte at filmen aldri kunne leve opp til bøkene, men de har virkelig gjort en god jobb! For de som likte bøkene kan eg anbefale filmen :) Kjekt å se selv om alle personene så helt annerledes ut enn det eg hadde tenkt ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, filmen var veldig bra laget. Jeg var også veldig skeptisk da jeg så traileren, for hovedpersonene og settingen var ikke sånn som jeg hadde sett for meg i hodet (det er det vel egentlig aldri), men jeg synes de hadde gjort en utrolig god jobb med adaptasjon og valg av skuespillere! Filmopplevelsen var en smule annerledes enn bokopplevelsen, men det gjorde ingen ting:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle er egentlig ganske lettleste, men som alle sier var ikke bok nummer 3 så bra. De likte minst var vell hvordan den sluttet, ødela boka litt for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee