Nok en gang skriver Skjelbred en gripende bok med utgangspunkt fra barnas øyne. Nå har jeg lest tre av hennes bøker, og alle tre har vært fantastiske. Synes likevel at "Gulldronning, Perledronning" og "Andrea D" er enda mer gripende. Men det kan like gjerne være at nå venter jeg på overraskelsen, slik som i "Andrea D". Skjelbred er virkelig min favorittforfatter:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du skal elske lyset var den første boken jeg leste av Skjelbred. Jeg likte den så godt at jeg raskt leste både "Gulldronning, Perledronning", "AndreaD" og triologien "Lerkehjerter", "Vildresinn" og "Alvemål". Skjelbred er uten tvil blitt en av mine yndlingsforfattere, og jeg er nok enig med deg i at "Gulldronning, Perledronning" og "AndreaD" er de mest gripende fortelllingene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg er SÅ enig med deg når det gjelder Skjelbred's forfatterskap. Jeg anbefaler deg å lese 'Mors bok" også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan Haugen