Dei tre første bøkene om avdeling Q var umulege å legge frå seg. Denne vart langdryg og hadde på langt nær same intensiteten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig med deg, denne skuffet. De tre første var mye bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en stund siden jeg leste de tre første, nå holder jeg på med Journal 64 - vet ikke om det er jeg som har syklet/gått med lydboken og vært litt ukonsentrert - men jeg synes da denne er nokså rotete og uoversiktlig fra starten...det refereres jo mye til det som har skjedd i tidligere bøker også; og det hadde jeg ikke helt klart i minnet nå - får håpe det bedrer seg - har lyttet tre cd-er ca nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes alle bøkene er veldig gode. Bøkerne er krydret med deilig humor som jeg bare elsker, det gjør Jussi Adler-Olsen til en av mine favorittforfattere :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig med deg, men god allikevel, siden jeg begynner å bli kjent med disse folkene nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LadyOfTheBookskaroghMaikenHilde SReidun SvensliKetilMaria Festli EriksenAnne Berit GrønbechLeseaaseToveIngunn SRoger MartinsenalpakkaInger Johanne SæterbakkArcticDwarfsusannaMarius Theodor Yttri FjørtoftUnn BjørklundKristinLibraritas vDolly DuckAlice NordliTine JohnsenIdaKay NilsenConnieMarte OnarheimCarine OlsrødAndreas BokleserGVBård StøreLilleviHarald KErikTonje-Elisabeth StørkersenTillaBjørn SturødOleAnniken BjørnesTatiana Wesserling