En liten, fornøyelig og lettlest bok som jeg kosa meg stort med hele tiden. Anbefales! Fikk også historiekunnskaper fra krigens dager som jeg ikke ante noe om, bra!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Det er gått noen dager siden jeg leste ferdig boken, og jeg har tenkt på hva jeg skal si nå som den er over. Jeg likte den, koste meg med den, humret og lo, og ble rørt... Men jeg sitter også igjen med en følelse av at den var litt vel lett og... Savnet litt mer motstand og tyngde, den hadde jo krigens alvor, men sett litt fra et naivistisk utenforstående punkt.. Samtidig ser hovedpersonene selv sin egen naivitet, og har en modningskurve også... Jeg liker den godt, for den passer til en periode hvor lettlest er tingen, men samtidig nådde den ikke helt opp til de høyeste terningkastene. Jeg ga den en fire, og samtidig anbefaler jeg den som en feelgood bok med noen alvorlige undertoner: )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er nå omtrent halvveis i denne, og den er som du sier både lettlest og fornøyelig, men med dype undertoner av krigens alvor... Kjenner jeg gleder meg til å lese videre når ungene har lagt seg i kveld: ) Gøy når boka lokker og drar i tankene dine; )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den triveligste lille boken jeg har lest på lenge. Humre, humre og en liten tåre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mitt indre øye lagde film av den mens jeg leste, jeg syntes også denne var koselig! Fant siden ut på nett, til min skuffelse, at Mary Ann Shaffer døde i 2008, uten å rekke å skrive noe mer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra. Denne ble kjøpt på mammutsalget i går, for bare 25kr. (4 bøker for 100kr.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må innrømme at jeg ikke er kjempebegeistret for uttrykksformen - altså at alt foregår i brevs form. Når det er sagt, så syntes jeg dette var en utrolig sjarmerende bok. En lettlest, søt og morsom historie, men slett ikke uten alvorlige innslag. Akkurat som deg fikk jeg ny historiekunnskap, og etter å ha lest boken samt kikket litt på nettet, har jeg sagt til mannen min at jeg vil til Guernsey. Ser vakkert ut der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nevnt atten ganger... er den virkelig verdt det?
Jeg spør av ren og oppriktig nysgjerrighet :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, jeg ble kjempeskuffa over den. Kjøpte den på vei til ferie, og omslaget virket så lovende....men så ble den bare kjedelig. Ingen av personene virket særlig levende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig - avbrøt denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja jeg anbefaler den, en lun bok, som ikke tar helt av slik som Rapsgubbene for eksempel

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde med meg boka på ferie husker jeg. Det er en fin og sjarmerende historie som passet meg greit å ha med på tur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Martine DHilde SLinnAEDolly DuckJohn LarsenHegeEivind  VaksvikBenedikteAlice NordliNils HBertymarithcToveAnna REllen E. MartolIngunn SEileen BørresenQuijoteJarmo LarsenGodemineLilleviTorill Elisabeth RevheimKirsten LundHarald KMangosaft45ingar hTorAnette  KureSigrid NygaardAkima MontgomeryLesevimsaMarianne  SkageHeleneMarit HåverstadBjørg Elin NærlandBerit RJulie StensethSophieSynnøve H HoelHilde Merete Gjessing