Trudi Canavans Black Magician's triologi kan være en fin start tenker jeg. Der får man magi og hele pakken, men samtidig gode karakterer. Er ikke så altfor lange heller.

Ellers er jeg veldig fan av Ingar Knudtsens Amasone-triologi. Ikke alltid like velskrevet, men en kjempebra fortelling. Relativt korte er de også. Mine versjoner av disse bøkene er lest i filler og har plass i favoritthyllen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Personlig ville jeg nok kanskje ikke anbefalt Black Magician's trilogien til en som er nysgjerrig på sjangeren. Rett og slett fordi jeg personlig syntes den brukte så lang tid på å komme igang ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et godt poeng, jeg er egentlig enig med deg der. Starten er rett og slett litt treig. Kanskje er det bedre å begynne med the Magician's Apprentice? For meg var det første boken jeg leste av Canavan og jeg fallt for den nettopp fordi den var så lett å komme inn i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus