Psykt spennende og skikkelig underholdende! En av de få bøkene som får meg til å sitte oppe til langt på natt kveld etter kveld fordi den er så vanskelig å legge fra seg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne boka har jeg holdt på med i noen dager - hadde litt vansker med å komme igang med den (skyldes trolig at jeg leste den på senga etter lange arbeidsdager). Etter å ha sett et intervju med forfatteren på NRK, løsnet det. I natt lå jeg våken til 02.30 for å lese ut boka, klarte ikke å legge den fra meg! Slutten av boka kan jeg styre meg litt for, den var kanskje ikke helt troverdig.Likevel: boka anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam Billison