Ja, da burde du vel hatt den på Kindle eller et annet lesebrett! Den er tung! Håper det gikk greit med hotellet i Istanbul. Gleder meg til blogg-innlegg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er nå ferdig med denne boka som jeg hadde så store forventninger til! Det er farlig, det skal man ikke ha. Jeg ble dessverre skuffet. Ikke fordi boka er dårlig skrevet. Den er ganske underholdende og lettlest og det ble mye humring og morsomme Murakamiske metaforer. MEN, magien fra fra bok 1 & 2 var ikke lenger der! Jeg hadde ventet å få komme inn i dette universet som gjorde at verden ble delvis borte for meg mens jeg leste! Det skjedde ikke. Allikevel er boka absolutt lesverdig, men følger ikke opp forventningene man har etter bok 1 & 2.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg tror det er minst 10 år siden sist jeg brukte så lang tid på en bok som på 3'ern her. Jeg vet ikke helt hvorfor. 1&2 gikk fort. Synes ikke 3 var det samme. Når man spiller så mye på det overnaturlige tror jeg kanskje at det er fort gjort å tippe over i Mikke Mus-sjangeren. Er ikke helt overbevist om at han holdt seg på riktig side i 3'ern. Litt rart, for det overnaturlige var jo egentlig mer fremtredende i de to første

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg las alle dei tre bøkene i løpet av nokre veker. Magien var absolutt til stades i den tredje boka, kanskje til og med sterkare enn i den fyrste og den andre. Kanskje det skjer noko når ein bygger opp forventningar over lang tid?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det tror jeg du har rett i.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R