Mary Higgins Clark har evne til å skrive slik at man lett blar videre til neste kapittel. Det er ikke lange avhandlinger og det er tilfredsstillende skildringer. Denne boken handler om en lovende interiørdesinger, Alexandra Moreland, hvis sønn en dag blir kidnappet i parken. Barnevakten hadde sovnet på et pledd ved siden av vognen. Bilder som ble tatt den dagen viser en kvinne løfte barnet ut av vognen - og kvinnen ser ut som Alexandra selv. Alaxandra, eller Zan som hun kalles, dras inn i avhør og saken tar uventede vendinger underveis, takket være mange involverte. Selv om alt tyder på at hun kidnappet sin egen sønn, mener hun selv at noen stjeler hennes identitet siden hennes kredittkort tappes og det blir gjort bestillinger i hennes navn hun ikke kan forsvare.

Jeg leste denne boken på kort tid, og som ventet var den god lektyre. Jeg kan ikke si jeg synes avslutningen var så sjokkerende, faktisk kunne jeg på forhånd tenke meg at dette var en mulig vending. Dog, dette er en god krimbok som passer godt på sengekanten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tone SundlandSjavn NvajsBerit B LieSankt YngheadAliceInsaneDolly DuckMartineBjørn BakkenIdaCathrine Marie HansenThina NordtveitAnna-PiaBjørg Marit TinholtTine SundalHilde H  HelsethHildeEllen E. MartolPirelliIngunn STheaJenny Dahl BakkenSverreRade AlmudaffarLisbeth Kingsrud Kvisteningar hEster SHildaBeathe SolbergCaroline H HeitmannLillevikjell kHilde StorkjørrenHilde Merete GjessingHeidiVibekeTanteMamieStregaMartin AasbrennSynnøve H HoelKarin Berg