Sorry Haruki, men dette ble for kjedelig. Selv med Nicolai Cleve Brochs mystiske stemme som oppleser, klarte jeg ikke å finne grunn til å avslutte denne endeløse oppleksingen i småproblemer. Tror rett og slett Roman-kategorien ikke er noe for meg, for jeg forventer mer av en bok enn at folk bare sitter rundt om kring og prater om problemene sine. At handlingen var lagt til Japan var sågar det eneste som appelerte til meg.

Men for all del Haruki, jeg legger inn forbehold om at det faktisk kan være meg... ikke deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte denne boka, men har full forståelse for at den er kjedelig for andre. Har du lest noe annet av Murakami? Hvis ikke, syns jeg du skal gi han en sjanse til å prøve Kafka på stranden, Trekkoppfuglen eller 1Q84. Det er nok litt mer spennende :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei dette var min første Haruki og ble veldig skuffet. Tror kanskje det er romansjangeren som ikke er helt tilpasset en utålmodig leser som meg. Kommer nok til å gi ham flere sjanser ja, men akkurat nå er jeg litt for nedsyltet i elektronisk stress og kryssord til å få unnagjort noe særlig med lesing ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandLars Mæhlum