Altså. Jeg hatet alle karakterne, forstod ikke hvorfor alt ble så dramatisk over småting og ville egentlig bare skrike til forfatteren. Språket gjorde at jeg følte meg mentalt syk i flere uker.

Dette er også grunnen til at den er rimelig awesome og hadde et plot som krevde at jeg leste videre, og jeg formet et sterkt hatforhold til Heathcliff. Anbefales til alle som bare har lest Austen før (som meg) og trodde at alt var som Jane beskskrev det sosiale livet. Anbefales også til dere som takler gammel-språk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hatet egentlig Catherine mest av alle. Fikk ikke noe ut av boka, og kommer ikke til å lese den igjen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg støtter deg 100 %.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og som jeg har sagt til mange andre også: karakterene i denne boka er ikke ment å være likandes. De oppfører seg som noen egoistiske idioter de fleste av dem. Men det gjør jo også boka ganske menneskelig. De feiler kontinuerlig, de ødelegger for seg selv og andre, og ender med å kjøre seg selv i grøfta.

En av mine absolutte favoritter forresten. Kan leses igjen og igjen og igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Der sa du det. Jeg kommer nok aldri til å ta i boken igjen fordi, men den fikk meg virkelig til å tenke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Maren Hjelle CurrieIdaHarald KBenteKarin BergKay NilsenKristine LouiseStåle HaverstadløkkenTom-Erik FallaEivind  VaksvikPer HellemReadninggirl20erlend kongsvollIngeborg Kristin LotheIngeborg GTorill Elisabeth RevheimTone SundlandHeidi LBeathe SolbergCtinaPer-Andre RustenTanteMamieAlice NordliStine ImingenJulie StensethMartinMarteDolly DuckGrete AastorpKinecathyTove Obrestad WøiensiljehusmorHanne MidtsundHilde VrangsagenAmanda AConnieingar hEileen BørresenMonica Carlsen