Uforglemmelig! Måtte lese boka i forbindelse med et kurs og uffet meg gjennom mange sider, før det plutselig bare smalt! Jeg var helt fortapt! For noen sansebeskrivelser! For en fantasi! Den er vel nærmest den ekleste boka jeg noen gang har lest, men jeg likte den virkelig! Jeg måtte flere ganger sette nesa nedi boksiden, for jeg syntes det luktet parfyme av boka! Et fantastisk talent til å beskrive sanseinntrykk! Hatten av for Süskind!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig med deg, boka er helt fantastisk, noe for seg selv. Men hvis du vi se hva andre mener og være med på en diskusjon av en spesiell bok burde du henge deg på en tråd om boken som er der fra før, og ikke lage en ny tråd.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

edgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandLars MæhlumLaila