En av de beste bøkene jeg har lest på lenge.. Den har liksom alt, - omsorg, glede, tristhet, spenning og ikke minst hjertevarme. Denne forfatteren kommer jeg til å følge med på. Full pott på terningen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg kan nok dessverre ikke stille meg bak den store hop her inne, når det gjelder Snøbarnet. Jeg likte boka på en måte, fordi den tok opp sentrale mellommenneskelige tema og det var flotte skildringer av det tøffe klima og folka som bodde der. Språket var enkelt, men helt greit og boka var veldig lettlest. Men ramla helt av lasset når det kom til denne jenta, Snøbarnet. Her ble det for mye uforklarlig som skjedde med alt og alle. Trodde lenge at dette barnet kun eksisterte i fantasien til enkelte, eller at det rett og slett var et gjenferd. Enkelte øyeblikk ga boka meg assosiasjoner til H.C. Andersen. For her skjer ting som kun skjer i eventyrene. Nei, dette ble rett og slett for virkelighetsfjernt for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes det var nettopp denne spenningen, dette uforklarlige og udefinerbare som bar historien. Man kunne på en måte lage sine egne tolkninger også, - jeg ble veldig fascinert. Enig i at språket var enkelt, men synes "tonen" i boka gav en god og jordnær atmosfære, tiltross for jenta Snøbarnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise