Jeg er i særklasse interessert i Radioteaterets hørespill, men dette var et eksempel på at ingenting er idiotsikkert. Jeg synes det var et svært ubehagelig lydbilde. Til og med Lasse Lindtner, som jeg ellers er svært begeistret for, framsto som en ubehagelig ufyse i dette stykket, i rollen som Egils far.

Egil Skallagrimsson selv sa vel ingen ting med vanlig stemme i hele hørespillet, men remjet i veg på bergensk med en erergi som Kurt oddekalv i n-te potens. Jeg syns han framsto som et gjennomført r..høl, og når til og med han blir sentimental når det lir mot slutten, blir det bare patetisk.

Nedtur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R