Å, jeg har kosa meg sånn! Måtte gudene signe Avils tastatur så den neste boka kommer fort, fort!

mer her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har også kost meg! Vil gjerne lese mer om Ragna og gudene! Så gøy!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest og kost meg. Vanligvis leser jeg ikke bøker på nynorsk, her kom det helt i bakgrunnen. Språket passet utmerket til historien. Jeg må nok lese boka på nytt før neste bind kommer, ble mye å følge med på og å huske på. Nydelig bok, vet noen mer om når den neste kommer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å lese Song for Eirabu var en storslagen reise! Noe i meg lengter vannvittig etter en slik verden! Jeg er klar for mer og resten av dette eventyret!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke rukket å lese mer enn de første kapitlene, men de elsket jeg. Dessverre har jeg ikke tid til å lese mer akkurat nå, så den havnet i hyllen igjen, men jeg tar den nok opp igjen snart, regner jeg med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h