Tjukkaste boka eg har lese (1100 sider), og av dei betre

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Wow, det er en utrolig lang bok. Hadde nok ikke hatt mot til å begynne på den. Men til gjengjeld har jeg spilt brettspillet med samme navn, som er basert på boken. Anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forskjellen på en kort bok og en lang bok er bare at den lange tar lenger tid å lese :-) Jeg koste meg gjennom hver eneste side av denne boka. Jeg tror det var den første boka jeg leste som var så lang, og den første jeg leste på engelsk. Jeg kan ennå huske den magiske leseopplevelsen. Det var i mai 1993 og jeg hadde lånte boka av geografilæreren min. Siden har jeg lest den et par ganger til. Og selv om den er lang, er den lettlest. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror faktisk at jeg kommer til å lese den en gang til, en eller annen gang. Klarte nesten ikke å legge den fra meg. En skikkelig Pageturner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjersti